vrijdag 3 februari 2012

himne aan de ISPED

Piep!

Een kleine update van afgelopen week...
Op maandag gaan alle studenten van de ISPED in donkerblauw uniform naar school. Al gauw bleek waarom. Toen de bel, een soort van alarm afging, moesten alle studenten in nette rijen op de patio gaan staan. We moesten allemaal het Ecuadoraanse volkslied zingen en de vlag werd gehesen. Ook zongen we de himne van de ISPED, Gudrun en ik zullen wel nog een beetje moeten oefenen!
Daarna kwamen een aantal aankondigingen en moest ik ons voorstellen aan de micro in het Spaans.
Best een speciaal moment, volgende keer proberen we het te filmen!
Verder hadden we deze week heel wat lessen over meervoudige intelligentie, misbruik, didactiek wiskunde, we zagen een aantal proeflessen, bespraken casussen over evaluatie,... Woensdag hadden we onze tweede stagedag, bij Gudrun met lekkere verjaardagstaart, ik gaf een beetje les Engels aan de kleinsten en zag een les over optellen van decimale getallen met winkeltje spelen en een les over het liberalisme.
Donderdag was onze laatste lesdag en beloonden we onszelf met een lekker ijsje en vanavond vertrekken we naar Atacames, aan de zee!
Maandag hebben we normaal vakantie, maar de evaluatiecommissie komt, dus moeten we bewijzen dat er wel degelijk 300 studenten zijn in de ISPED en moeten we toch naar school! Daarna hebben we wel nog een paar dagen vrijaf.

vele groetjes!
Annegreet

3 opmerkingen:

  1. J'aurai aimé te voir dans cet uniforme, mais je suppose que vous n'en avez pas. Alors j'avais bien dit la dernière fois qu'on vous faisait la fête. Bonnes vacances et bon WE à la mer. Bisous

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Annegreet,

    bedankt voor jullie berichtjes, ze zijn heel tof en we krijgen een idee van wat jullie doen. Benieuwd hoe zee en kust daar zijn...
    BTW, hoe verplaatsen jullie je daar?
    Geniet van de zachte temperatuur, hier is koning winter aangekomen, en hoe: 4 cm sneeuw en het hele land plat. Maar mooi is het wel, dat wit dekentje. De temperaturen blijven rustig negatief tot minstens 2de helft volgende week. Gelukkig is de wind weggevallen, want bij -11° en tegenwind fietsen is echt wel koud.

    Warme groeten uit Zwijnaarde!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Hilde en co! ;)

      De zee is hier echt supermooi, ik zet straks nog foto's op de blog. We gingen met de bus, 8 uur heen en 6 uur terug. De meeste verplaatsingen gaan hier met de bus, auto of taxi, ik vrees dat fietsen nogal gevaarlijk is, af en toe zie je een dappere ziel op de fiets, maar... Bovendien zijn de afstanden vrij groot.
      Hopelijk genieten jullie nog een beetje van de sneeuw!
      heel veel groetjes en bedankt voor de leuke reacties, altijd leuk te horen hoe het daar in Zwijnaarde gaat.

      Verwijderen